Největší kryté pískoviště pro děti v Praze

V Beachklubu Ládví proběhla ve čtvrtek 3. listopadu akce pro děti Na pláž. Společně s MČ Praha 8 a Osmičkou pro rodinu jsme slavnostně otevřeli největší pískoviště v Praze. Děti si užily skákací hrad, kreativní dílničky a samozřejmě soutěže a pohybový a míčový trénink pod dohledem zkušeného trenéra Beachklubu Ládví. 
 

Otevírací doba největšího krytého pískoviště pro děti v Praze

Rodiče s dětmi, školky, školy, dětské kluby i další zájemci můžou pískoviště využívat zdarma každé úterý a čtvrtek až do 31. března 2023 vždy od 9:30 do 11:30.

Myšlenka je jednoduchá. Poskytnout dětem prostor pod střechou v případě špatného počasí (deště), aby si mohli hrát na písku, ať s hračkami nebo s míčem.

Pro děti jsou k dispozici hračky na písek, různé překážky. Na recepci je možné si zapůjčit míč. Pro jistotu upozorňujeme, že skákací hrad není pravidelně k dispozici. Fotky jsou z akce na Pláž. 

Upozorňujeme, že hala z nákladových důvodů nebude v těchto časech vytápěna.

Otevření Beachklubu Ládví od 19.4.

Od pondělí 19.4. spouštíme:

✅ tréninky pro dospělé
✅  pronájmy kurtů
✅  dětské kroužky

❌ sprchy a šatny uzavřeny

Dle nařízení vlády může být na kurtu 6 dvojic v dostatečné vzdálenosti. V případě, že nemáte na kurtu trenéra, který bude rozestupy hlídat, prosíme o dodržování rozestupů mezi dvojicemi.

K návštěvě Beachklubu Ládví je nutné být členemNaši snahou je ochránit všechny sportovce proti nákaze nemocí Covid-19. Z tohoto důvodu je nutné mít při návštěvě negativní antigenní test (nebo PCR) ne starší než 5 dní.