Skvělá příležitost

Navštivte nás v Beachklubu Ládví a poodhalte, jak vznikají největší sportovní vrcholové akce, jak probíhají tréninky několika moderních sportů, kde můžete prožít klidný wellness a dobře se najíst.

Sportovní a přátelskou atmosféru, která prosakuje všemi prostory Beachklubu Ládví, nejlépe nasajete při vrcholu sezóny českého beachvolejbalu, a tím je právě konané Mistrovství ČR mužů a žen.

Během něj se můžete v sobotu dopoledne 2. 9. 2023 na vlastní kůži přesvědčit, že lepší místo pro sportování dětí i dospělých nenajdete.

Vše, co potřebujete vědět o možnostech tréninků beachvolejbalu, parkouru, gymnastiky, různých druhů jógy i dynamičtějších cvičebních lekcí a kruhovém tréninku vám osvětlí a předvedou lektoři a trenéři daných sportů.

Přijďte si prohlédnout multifunkční sportovní areál Beachklubu Ládví, pokochat se nejlepším českým beachvolejbalem a popovídat si o všem, co vás zajímá. Vstup do zázemí wellness bude zpřístupněn přes venkovní terasu, kde budou probíhat i ukázkové lekce cvičebního sálu. 

Den otevřených dveří se koná 2. září 2023 od 9:00 do 12:00 hodin.

Program: 

Ukázky cvičení na venkovní terase nad restaurací:

  • 9:00 – 9:30 Power Pilates
  • 9.30 – 10:00 Deepwork
  • 10:00 – 10:30 Joga 
  • 10.30 – 11:00 Cvičení s rodiči pro děti od 2- 4let
  • 11:00 – 11:30 Acrobatic freestyle
  • 11.30 – 12:00 Pohybová školička s gymnastickými prvky

Ukázky beachvolejbalu, parkouru a gymnastiky budou probíhat celé dopoledne na zadních kurtech. 

Mistrovství České republiky mužů a žen v beachvolejbalu se koná od pátku 1. do neděle 3. září 2023.

VSTUPNÉ JE ZDARMA!

Otevření Beachklubu Ládví od 19.4.

Od pondělí 19.4. spouštíme:

✅ tréninky pro dospělé
✅  pronájmy kurtů
✅  dětské kroužky

❌ sprchy a šatny uzavřeny

Dle nařízení vlády může být na kurtu 6 dvojic v dostatečné vzdálenosti. V případě, že nemáte na kurtu trenéra, který bude rozestupy hlídat, prosíme o dodržování rozestupů mezi dvojicemi.

K návštěvě Beachklubu Ládví je nutné být členemNaši snahou je ochránit všechny sportovce proti nákaze nemocí Covid-19. Z tohoto důvodu je nutné mít při návštěvě negativní antigenní test (nebo PCR) ne starší než 5 dní.