Zápisy
dětí
do beachvolejbalových kroužků

Vážení rodiče a děti,

doufáme, že si užíváte poslední prázdninové dny a plánujete volný čas sobě i svým dětem v novém školním roce. Za Beachklub Ládví Vám chci nabídnout kroužky a tréninky pro Vaše děti. Co vám můžeme nabídnout?

Cena kroužků pro děti byla stanovena na 2 150 Kč za jeden 60minutový trénink týdně na pololetí.

Zápisy do kroužků beachvolejbalu

Zápis dětí, které už k nám chodily do klasických kroužků, můžete provést sami v rezervačním systému zde, nebo se zastavte v týdnu od 2. do 6. září od 15 do 18 hod na nábor skupin na nový školní rok.


Pro rezervaci kroužků klikněte zde

Nábor nových dětí

Nábor nových dětí od 5 do 12 let proběhne v týdnu od 2. do 6. září, vždy v celou hodinu od 15 do 17 hod, kdy budou probíhat ukázkové tréninky pod vedením různých trenérů.

Speciální bonusy

Ceny energií a plynu se bohužel výrazně promítly i do cen našich kroužků. Proto jsme se rozhodli přijít se systémem bonusů.

Za tým Beachklubu Ládví

Lucie Dušková

Otevření Beachklubu Ládví od 19.4.

Od pondělí 19.4. spouštíme:

✅ tréninky pro dospělé
✅  pronájmy kurtů
✅  dětské kroužky

❌ sprchy a šatny uzavřeny

Dle nařízení vlády může být na kurtu 6 dvojic v dostatečné vzdálenosti. V případě, že nemáte na kurtu trenéra, který bude rozestupy hlídat, prosíme o dodržování rozestupů mezi dvojicemi.

K návštěvě Beachklubu Ládví je nutné být členemNaši snahou je ochránit všechny sportovce proti nákaze nemocí Covid-19. Z tohoto důvodu je nutné mít při návštěvě negativní antigenní test (nebo PCR) ne starší než 5 dní.